Традиционално предновогодишно “он-лајн” академско кафе со Министерот за внатрешни работи г-н Оливер Спасовски

image_url

Традиционално предновогодишно “он-лајн” академско кафе со Министерот за внатрешни работи г-н Оливер Спасовски

Почитувани,

Со особено задоволство Ве информираме дека на 30 декември (среда) од 09:30 на ZOOM платформата ќе се одржи традиционално предновогодишно “он-лајн” академско кафе со Министерот за внатрешни работи г-н Оливер Спасовски.

Сите студенти и наставници ќе имаат можност да разменат искуства со Министерот Спасовски за безбедноста, движењето на криминалитетот, плановите за иднината.

Ве очекуваме.

Приклучете се директно на следниот линк:

https://zoom.us/j/97318994778?pwd=OG40aGRaa0YzdkVtcWZTSHAyTUI2QT09

Или преку внесување на следните податоци во вашиот Зум клиент:

Meeting ID: 973 1899 4778

Passcode: 872364

Со почит

Факултет за безбедност – Скопје