Покана за свечена промоција на книгата „Вовед во полициски науки“

image_url

Покана за свечена промоција на книгата „Вовед во полициски науки“

Почитувани,

Со особено задоволство Ве покануваме да присуствувате на свечената промоција на книгата “Вовед во полициски науки” од авторите проф. д-р Раде Рајковчевски и проф. д-р Никола Дујовски.

Во продолжение Ви ја испраќаме поканата и агендата за настанот, кој ќе се одржи он-лајн на Microsoft Teams платформата на 23 декември 2020 година со почеток во 16.00 часот.

Вашето присуство ќе ни преставува голема чест.

Линк до он-лајн свечената промоција на книгата   “Вовед во полициски науки”

Microsoft Teams meeting

Со почит,

ФАКУЛТЕТ ЗА БЕЗБЕДНОСТ-СКОПЈЕ