Интервју на проф.д-р Марјан Ѓуровски за Македонската телевизија за кризната состојба

image_url

Интервју на проф.д-р Марјан Ѓуровски за Македонската телевизија за кризната состојба

Интервју на проф.д-р Марјан Ѓуровски за Македонската телевизија за кризната состојба

Линк