Се известуваат студентите од сите студиски програми дека терминот за впишување на оценките по предметите Англиски јазик 1, 2, 3 и 4 од јунската испитна сесија и од претходните сесии е 26.6.2024 г. (среда) во 10:00 часот.

проф. д-р Весна Трајковска