Денеска (07.05.2024), Деканот на Факултетот за безбедност, проф. д-р Никола Дујовски присуствуваше на централната манифестација по повод 7 Мај – Денот на македонската полиција.
На сите припадници на МВР и на македонската полиција им го честитаме празникот, со срдечни желби за уште поголеми професионални успеси.
Честит 7-ми мај, Денот на македонската полиција.