Термини за испити за втор циклус студии за предметите:
– Методологија на истражување на криминалитет (кај проф. д-р Фросина Ташевска-Ременски и проф. д-р Весна Стефановска) ќе се одржи на ден 22.04.2024 година (понеделник) во 16,30 часот – online.
– Методологија на истражување на безбедносните појави ( кај проф. д-р Фросина Ташевска-Ременски и проф. д-р Стојанка Мирчева) ќе се одржи на ден 22.04.2024 година (понеделник) во 16,30 часот – online.