Се известуваат АПСОЛВЕНТИТЕ од Факултетот за безбедност – Скопје дека фотографирањето за апсолвентското табло 2024 година ќе биде во период од 20.02.2024 до 15.03. 2024 година во фото студио МЕТЕОР Дигитал.