Се известуваат студентите на втор циклус студии дека испитот по предметот Медологија на истражување на безбедносни појави кај проф. д-р Фросина Ташевска Ременски и проф. д-р Стојанка Мирчева ќе се одржи на ден 04.12.2023 во 12 часот.