Се известуваат студентите на втор циклус студии дека испитот по предметот Медологија на истражување на криминалитет кај проф. д-р Фросина Ташевска ременски и проф. д-р Весна Стефановска ќе се одржи на ден 27.11.2023 во 10 часот.