Почитувани студенти,

По донесената Одлука на Владата на Република Северна Македонија, заради Самитот на ОБСЕ, 29 ноември 2023(среда) настава ќе има само до 12.00 часот, а 30-ти ноември 2023 година (четврток) е неработен ден.

Факултет за безбедност – Скопје