ПОВИК за Универзитетска студентска конференција 2023

Трета УНИВЕРЗИТЕТСКА СТУДЕНТСКА КОНФЕРЕНЦИЈА ОД СТУДЕНТИТЕ НА УКЛО ЗА ОПШТЕСТВОТО

Упатство

Темплејт постер

Темплејт презентација