Почитувани,

Ве информираме дека во рамките на Еразмус+ на 23.11.2022 година во посета на Факултет на безбедност доаѓа Prof.Deniz Yetkin Aker професор на катедрата за политички науки и јавна администрација од Namık Kemal University, Tekirdağ, Türkiye. Во рамките на посетата проф.Deniz Yetkin Aker ќе одржи on line предавање со почеток во 10.00 часот на тема” An Introduction to Qualitative Methods- An introduction to SPSS”

ЛИНК до ONLINE настанот   https://teams.microsoft.com/l/meetup-join/19%3am

Со почит,

Факултет за безбедност