Се известуваат студентите на втор циклус студии дека пријавување за јунската испитна сесија е во периодот од 26.05.2022 до 31.05.2022 година, додека испитната сесија е во периодот од 01.06.2022 година до 30.06.2022 година. Испитите ќе се пријавуваат електронски на следната mail адреса: studentski@uklo.edu.mk, додека испитните пријави ќе ги доставите пред самиот испит.

РАСПОРЕД ЗА  ЈУНСКА СЕСИЈА