Почитувани,

Американско катче Скопје организира курс за медиумска писменост „Добро Проверено“, преку кој учесниците ќе научат како да развијат вештини за критичко размислување и како да препознаат дезинформации и пропаганда.
Сите подетални информации, како и начинот за аплицирање се достапни на следниот линк: https://forms.gle/PEZDkZ6mKDxAMnbR9
Ви стоиме на располагање за сите дополнителни информации.
Срдечен поздрав,
Тимот на Американско катче Скопје