Почитувани,

Со особено задоволство Ве информираме дека на ден 29.12.2021 година (среда) со почеток во 11 часот на Microsoft Teams платформата ќе се одржи традиционално предновогодишно академско кафе со Министерот за внатрешни работи г-н Оливер Спасовски.

Деканот на факултетот проф. д-р Никола Дујовски ги поканува сите студенти и професори да се вклучат и дискутираат на актуелните теми и состојби во безбедноста, криминалот, реформите во полицијата, развојот на студентите итн.

Microsoft Teams meeting
Join on your computer or mobile app

Click here to join the meeting

Ве очекуваме.

Со почит,

Факултет за безбедност – Скопје