Почитувани студенти,

Согласно новите мерки кои штотуку ги донесе Владата на 05.04.2021 година, а се однесуваат на забрана за организирање на сите видови настани со физичко присуство во периодот од 6 до 20 април, Ве известуваме дека сите колоквиуми и испити кои се планирани да се одржат со физичко присуство во наведениот период, нема да се одржат. Во текот на утрешниот ден ќе биде објавен нов распоред за полагање на испити и колоквиуми

ФАКУЛТЕТ ЗА БЕЗБЕДНОСТ-СКОПЈЕ