Почитувани студенти,

Ве известуваме дека доколку имате потреба за подигнување на Вашите лични документи, а кои се однесуваат на ЈАВНИОТ  ОГЛАС  објавен од Министерството за внатрешни работи, истите ќе може да ги подигнете од Службата за студентски прашања на ден:

  • 30.07.2021 – петок од 09.00 до 12.00 часот и
  • 04.08.2021 – среда од 09.00 до 12.00 часот

Факултет за безбедност