Почитувани,

Ве информираме дека линковите за гласање за претседател и членови на Факултетско студентско собрание се пратени на Вашите емаил адреси на OUTLOOK.
Значи треба да одите на office.com, да се логирате во Вашиот профил со мејл адресите со домен @fbuklo.onmicrosoft.com и да ја отворите апликацијата OUTLOOK каде вообичаено добивате мејлови со покана за следење на наставата.
Таму, во форма на порака, ќе го најдете линкот за гласање за претседател и членови на ФСС.

Гласањето завршува денес во 14 часот.

Со почит,
Комисија за спроведување на изборите за претседател и членови на Факултетско студентско собрание