Почитувани кандидати за упис,

Ве известуваме дека сите Вие кои се имате пријавено електронски на iknow системот за упис на Факултетот за безбедност, потребно е на 31.08.2021 или на 01.09.2021 година да ги донесете оригинал документите на Факултетт за безбедност.