Вебинар на тема „Ментално здравје на студентите за време на COVID – 19“  ќе се одржи на 23.12. 2020 во 18 часот (линк за приклучување https://meet.google.com/snk-htff-udc).

Тема е ментално здравје на студентите за време на пандемијата.

Настанот е во организација на УКЛО, во соработка со Факултетот за безбедност-Скопје, Високата медицинска школа-Битола, активност поддржана од Националната платформа на Комората на психолози.

Онлајн вебинарот ќе го водат професорите: Драгана Батиќ, психолог-психотерапевт и Гордана Ристевска-Димитровска, психијатар.