Oдржано Традиционално предновогодишно “он-лајн” академско кафе со Министерот за внатрешни работи

На 30 декември 2020 година се одржа Традиционално предновогодишно “он-лајн” академско кафе со Министерот за внатрешни работи г-н Оливер Спасовски  на кој присуствуваа студенти од сите циклуси студии и професорите од Факултетот за безбедност.

Настанот беше извонредно искуство на срдечен и отворен разговор, студентите имаа можност да слушнат силни пораки од Министерот.
Сите студенти и наставници имаа можност да разменат искуства со Министерот Спасовски за безбедноста, движењето на криминалитетот, плановите за иднината.

Деканот на Факултетот за безбедност, проф. д-р Никола Дујовски се заблагодари за укажаната чест и на Министерот му додели „он-лајн“ Благодарница.

Факултет за безбедност