• Image Description for students1.jpg
  • Image Description for grupna-kadar.jpg
  • Image Description for konferencija2012.jpg
  • Image Description for lokacija.jpg
  • Image Description for IMG_2256.jpg
  • Image Description for studenti.jpg
Последни активности
pp12345678910pp
НасловДатум
Благодарница за најхумана високообразовна установа на територијата на општина Гази Баба
Гостин предавач Ненад Петровски, од Македонското еколошко друштво
Дебата на тема: Климатските промени – актуелни состојби, перспективни закани и можни одговори
Разговори и соработка со Европскиот центар за безбедносни студии „Џорџ Маршал„ од СР Германија
Средба со Програмскиот директор на Фондот за политички вредности и Белградскиот безбедносен форум
Факултетот и Комисијата за односи со верските заедници со активности за верскиот радикализам
Одржани предавања од Илирика инвестицискиот фонд
Последни соопштенија
pp12345678910pp
НасловТипДатум
РАСПОРЕД ЗА ПОЛАГАЊЕ НА КОЛОКВИУМИ Распоред на полагање
КОНКУРС УКЛО ТРИВИУМ Натпревар во ораторство Известување
УЧЕСНИЦИ НА ЗИМСКА ШКОЛА ЗА БЕЗБЕДНОСТ 2019 Известување
Список на студенти за пратична работа во Царинска управа Известување
КОНКУРС ЗА ЕСЕЈ НА ТЕМА ЗА ЕВРОПСКАТА ИДНИНА, БЕЗБЕДНОСТА И ОДБРАНА Известување
Обука на тема „Европа и земјите од Западен Балкан“. Известување
РАСПОРЕД НА ЧАСОВИ ВО ЛЕТЕН СЕМЕСТАР ВО УЧЕБНАТА 2018/19 ГОДИНА Распоред на час
Презентација на International Mind Education Institute Известување
Започнување на летен семестар - 18.02.2019 година Известување
ЗАВЕРКА НА СЕМЕСТАР Резултат
ФЕВРУАРСКА испитна сесија Известување
Дополнителен термин за реализирање на задолжителна, редовна практична настава Известување
Распоред за испити- втор циклус студии Резултат
Дебатираме за НАТО - Дискусија и разговор преку Фејсбук во живо со г-нот Стево Пендаровски Известување
Панел дискусија со министрите за надворешни работи на 28 јануари 2019 Известување