• Image Description for students1.jpg
  • Image Description for grupna-kadar.jpg
  • Image Description for konferencija2012.jpg
  • Image Description for lokacija.jpg
  • Image Description for IMG_2256.jpg
  • Image Description for studenti.jpg
Последни активности
pp12345678910pp
НасловДатум
ФАКУЛТЕТОТ ЗА БЕЗБЕДНОСТ И БОГОСЛОВСКИОТ ФАКУЛТЕТ ЗАЕДНИЧКИ ДО ПОГОЛЕМА БЕЗБЕДНОСТ
ВТОРА РЕГИОНАЛНА ШКОЛА ЗА БЕЗБЕДНОСТ 2017
ТИНК ТЕНК АНАЛИТИКА И ФАКУЛТЕТОТ ЗА БЕЗБЕДНОСТ ВОСПОСТАВИЈА СОРАБОТКА
ЗАПОЧНА ОБУКАТА ЗА ОБРАБОТКА НА ПОДАТОЦИТЕ ВО СОФТВЕРСКИТЕ РЕШЕНИЈА PSPP И SPSS
Средба со Амбасадорот на Република Франција
СВЕЧЕНОСТ ПО ПОВОД ПРВИОТ АКАДЕМСКИ ЧАС И ПОЧЕТОК НА ОДБЕЛЕЖУВАЊЕТО 40 ГОДИНИ
СТУДЕНТИТЕ ГО ПРОСЛАВИЈА 8 МИ СЕПТЕМВРИ
Последни соопштенија
pp12345678910pp
НасловТипДатум
Надворешна евалуација на Универзитетот Известување
РАСПОРЕД НА ЧАСОВИ ЗА ЗИМСКИ СЕМЕСТАР Распоред на час
КОНЕЧНА РАНГ ЛИСТА ОД ЧЕТВРТИ УПИСЕН РОК Резултат
Известување за студентите кои не реализирале практична настава во предвидениот рок Известување
ПОКАНА ЗА ПРЕДАВАЊЕ НА ДИРЕКТОРОТ НА АГЕНЦИЈАТА ЗА РАЗУЗНАВАЊЕ - 03.10.2017 во 10.00 часот Известување
ПРЕЛИМИНАРНА РАНГ ЛИСТА ОД ЧЕТВРТ УПИСЕН РОК Резултат
ДОПОЛНИТЕЛЕН КОНКУРС ЗА ЧЕТВРТ УПИСЕН РОК Известување
Повик за аплицирање за стипендии за МАСТЕР студии на Фондацијата „Конрад Аденауер“ Известување
КОНЕЧНА РАНГ ЛИСТА ОД ТРЕТ УПИСЕН РОК Резултат
ПОТРЕБНИ ДОКУЕМЕНТИ за ЗАПИШУВАЊЕ Известување
ПОКАНА ДО СТУДЕНТИТЕ ЗА ПРВ АКАДЕМСКИ ЧАС НА 18.09.2017 ВО 11.30 ЧАСОТ Известување
ПРЕЛИМИНАРНА РАНГ ЛИСТА ОД ТРЕТ УПИСЕН РОК Резултат
ТЕРМИНИ ЗА ИСПИТИ - СЕПТЕМВРИСКИ ИСПИТЕН РОК Распоред на полагање
ДОПОЛНИТЕЛЕН КOНКУРС ЗА ТРЕТ УПИСЕН РОК Резултат
ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПАКЕТ КНИГИ ЗА СТУДЕНТИТЕ ОД ПРВА ГОДИНА Известување