• Image Description for students1.jpg
  • Image Description for grupna-kadar.jpg
  • Image Description for konferencija2012.jpg
  • Image Description for lokacija.jpg
  • Image Description for IMG_2256.jpg
  • Image Description for studenti.jpg
Последни активности
pp12345678910pp
НасловДатум
Покана за научно стручна расправа на тема „Перспективите од македонското членство во НАТО„
Повик за стипендии од Фондацијата “Конрад Аденауер”
Средба со Амбасадорот Виктор Габер, претседател на Дипломатскиот клуб – Скопје
Средба со претставници на International Mind Education Institute
Средба со претставници на издавачката куќа Балканика
Промоција на дипломирани и магистрирани студенти на Факултетот за безбедност
Вежби со студентите од Факултетот за безбедност на Воена академија
Последни соопштенија
pp12345678910pp
НасловТипДатум
РАСПОРЕД НА ЧАСОВИ ВО ЛЕТЕН СЕМЕСТАР ВО УЧЕБНАТА 2018/19 ГОДИНА Распоред на час
Презентација на International Mind Education Institute Известување
Започнување на летен семестар - 18.02.2019 година Известување
ЗАВЕРКА НА СЕМЕСТАР Резултат
ФЕВРУАРСКА испитна сесија Известување
Дополнителен термин за реализирање на задолжителна, редовна практична настава Известување
Распоред за испити- втор циклус студии Резултат
Дебатираме за НАТО - Дискусија и разговор преку Фејсбук во живо со г-нот Стево Пендаровски Известување
Панел дискусија со министрите за надворешни работи на 28 јануари 2019 Известување
ИСПИТНА СЕСИЈА - ВТОР ЦИКЛУС СТУДИИ Известување
РАСПОРЕД ЗА ПОЛАГАЊЕ НА КОЛОКВИУМИ Распоред на полагање
Промоција на дипломирани и магистрирани студенти на Факултетот за безбедност Известување
ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ЗАДОЛЖИТЕЛНА ПРАКТИЧНА НАСТАВА ЗА ЗИМСКИ СЕМЕСТАР Известување
Е+ СООПШТЕНИЕ ЗА СТУДЕНТИ Известување
Лекарски прегледи за студентите од прва година Известување