• Image Description for students1.jpg
  • Image Description for grupna-kadar.jpg
  • Image Description for konferencija2012.jpg
  • Image Description for lokacija.jpg
  • Image Description for IMG_2256.jpg
  • Image Description for studenti.jpg
Последни активности
pp12345678910pp
НасловДатум
МЕМОРАНДУМ ЗА СОРАБОТКА помеѓу Дирекција за заштита и спасување и Факултетот за безбедност
Промоција на истражување и монографијата - “Индекс на безбедност”
Промоција на истражување и монографијата „Полицијата и јавноста“
СТУДЕНТИ ОД ФАКУЛТЕТОТ ЗА БЕЗБЕДНОСТ НА РЕГИОНАЛНА ШКОЛА ЗА МЛАДИ ЛИДЕРИ ВО ХРВАТСКА
Тркалезна маса под наслов ,,Заштита на шумите
Меморандум за соработка помеѓу Факултетот за безбедност и ИСППИ
Свечено затворање на „Летниот кампус 2018“, во организација на Воената Академија
Последни соопштенија
pp12345678910pp
НасловТипДатум
РАСПОРЕД НА ПРЕДАВАЊА ВО ЗИМСКИ СЕМЕСТАР ВО СТУДИСКАТА 2018/19 ГОДИНА Распоред на полагање
УПИС НА ЗИМСКИ СЕМЕСТАР Резултат
СЕПТЕМВРИСКАТА испитна сесија Известување
Конечна ранг листа ВТОР УПИСЕН РОК Резултат
ПРЕЛИМИНАРНА РАНГ ЛИСТА НА ПРИЈАВЕНИ КАНДИДАТИ – ВТОР УПИСЕН РОК Резултат
ДОПОЛНИТЕЛЕН КОНКУРС ЗА ЗАПИШУВАЊЕ СТУДЕНТИ ВО ПРВА ГОДИНА НА ПРВ ЦИКЛУС СТУДИИ Резултат
ONLINE УПИСИ Известување
КОНЕЧНА РАНГ ЛИСТА НА ПРИЈАВЕНИ КАНДИДАТИ ОД ПРВ УПИСЕН РОК Резултат
КОНКУРС ЗА ЗАПИШУВАЊЕ СТУДЕНТИ НА ВТОР ЦИКЛУС СТУДИИ Известување
Покана за настан „Дебатираме за НАТО“. Известување
КОНКУРС ЗА ЗАПИШУВАЊЕ СТУДЕНТИ НА ТРЕТ ЦИКЛУС – ДОКТОРСКИ СТУДИИ Известување
ПРЕЛИМИНАРНА РАНГ ЛИСТА НА ПРИЈАВЕНИ КАНДИДАТИ – ПРВ УПИСЕН РОК Резултат
КОНКУРС за најдобар научно-истражувачки труд/есеј Известување
КОНКУРС ЗА ЗАПИШУВАЊЕ СТУДЕНТИ ВО ПРВА ГОДИНА НА ПРВ ЦИКЛУС СТУДИИ НА ФАКУЛТЕТОТ ЗА БЕЗБЕДНОСТ Известување
Call for applications Известување