• Image Description for students1.jpg
  • Image Description for grupna-kadar.jpg
  • Image Description for konferencija2012.jpg
  • Image Description for lokacija.jpg
  • Image Description for IMG_2256.jpg
  • Image Description for studenti.jpg
Последни активности
pp12345678910pp
НасловДатум
Покана за научно-стручната дебата
ПОТПИШАН ДОГОВОР ЗА СОРАБОТКА СО ДИРЕКЦИЈАТА ЗА БЕЗБЕДНОСТ НА КЛАСИФИЦИРАНИ ИНФОРМАЦИИ
Факултетот за безбедност и Косовската академија за јавна безбедност договорија заеднички активности
Fulbright Student Competition for the 2019-2020
Промоција на дипломираните студенти и Магистри на Факултетот за безбедност-Скопје
Средба со Градоначалникот на општина Гази Баба г-дин Борис Георгиевски
Вежби со студентите по предметот Методика на истражување на пожари и експлозии
Последни соопштенија
pp12345678910pp
НасловТипДатум
Уплата на административна такса по електронски пат Известување
Покана за научно-стручната дебата Известување
Интерен повик за избор на истакнат стручњак од практиката за изведување на клиничка настава Известување
ПОВИК ЗА УЧЕСТВО НА ЗИМСКА ШКОЛА ЗА БЕЗБЕДНОСТ 2018 година Известување
РАСПОРЕД НА ЧАСОВИ ВО ЛЕТЕН СЕМЕСТАР ВО УЧЕБНА 2017/18 година Распоред на час
Покана за предавање на Директорот на Дирекцијата за безбедност на класифицирани информации Известување
JАНУАРСКА испитна сесија Известување
УПИС НА ЛЕТЕН И ЗАВЕРКА НА ЗИМСКИ СЕМЕСТАР Известување
ПРОМОЦИЈА НА ДИПЛОМИРАНИ СТУДЕНТИ Известување
Предлози и идеи за развојот на Факултетот Известување
ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ФОТОГРАФИРАЊЕ НА АПСОЛВЕНТИТЕ генерација 2014/15 Известување
Лекарски преглед за студентите од прва година Известување
РАСПОРЕД ЗА ПОЛАГАЊЕ НА КОЛОКВИУМИ Распоред на полагање
ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ЗАДОЛЖИТЕЛНА ПРАКТИЧНА НАСТАВА ЗА ЗИМСКИ СЕМЕСТАР Известување
НОЕМВРИСКА испитна сесија Известување