• Image Description for students1.jpg
  • Image Description for grupna-kadar.jpg
  • Image Description for konferencija2012.jpg
  • Image Description for lokacija.jpg
  • Image Description for IMG_2256.jpg
  • Image Description for studenti.jpg
Последни активности
pp12345678910pp
НасловДатум
Психолошко советувалиште за студенти
Гостин предавач од одделение за биолошки испитувања и ДНК идентификација
МЕЃУНАРОДНА НАУЧНА КОНФЕРЕНЦИЈА „БЕЗБЕДНОСНИ, ПОЛИТИЧКИ И ПРАВНИ ПРЕДИЗВИЦИ НА СОВРЕМЕНИОТ СВЕТ“
РАБОТНА ПОСЕТА СО ПРЕТСТАВНИЦИ ОД ВОЕНА АКАДЕМИЈА, ВАРШАВА, ПОЛСКА
ДВОДНЕВЕН ИНТЕРНАЦИОНАЛЕН ХАКАТОН, ОРГАНИЗИРАН ОД НАСА
FUTURE AGAINST CORRUPTION AWARD 2018
ПРОМОЦИЈА НА ИСТРАЖУВАЊЕТО ГРАЃАНИТЕ ЗА КОРУПЦИЈАТА
Последни соопштенија
pp12345678910pp
НасловТипДатум
НОЕМВРИСКА испитна сесија Резултат
РАСПОРЕД ЗА ПОЛАГАЊЕ НА КОЛОКВИУМИ Распоред на полагање
Настава на втор циклус студии Известување
О Д Л У К А За прием на кандидати на втор циклус студии Одлука
О Д Л У К А За запишување на кандидати на трет циклус студии – докторски студии Одлука
Се известуваат редовните и вонредните студенти кои имаа поднесено молба за реализирање на практична Известување
РАСПОРЕД НА ПРЕДАВАЊА ВО ЗИМСКИ СЕМЕСТАР ВО СТУДИСКАТА 2018/19 ГОДИНА Распоред на час
Конкурс за најдобар Истражувачки труд и Есеј Известување
О Д Л У К А За прием на кандидати на втор циклус студии Одлука
КОНЕЧНА ЛИСТА - ЧЕТВРТ УПИСЕН РОК Резултат
ПРЕЛИМИНАРНА ЛИСТА - ЧЕТВРТ УПИСЕН РОК Резултат
ДОПОЛНИТЕЛЕН КОНКУРС - ЧЕТВРТ УПИСЕН РОК Известување
Одлука за прием на кандидати на втор циклус студии Одлука
ПРВ АКАДЕМСКИ ЧАС Известување
Одлука за запишување на кандидати на трет циклус - докторски студии Одлука