• Image Description for students1.jpg
  • Image Description for grupna-kadar.jpg
  • Image Description for konferencija2012.jpg
  • Image Description for lokacija.jpg
  • Image Description for IMG_2256.jpg
  • Image Description for studenti.jpg
Последни активности
pp12345678910pp
НасловДатум
ПРОЦЕСОТ НА ЕВИДЕНТИРАЊЕ И СТАТИСТИЧКО ПРИКАЖУВАЊЕ НА КЛАСИЧНИОТ КРИМИНАЛ ОД СТРАНА НА ПОЛИЦИЈАТА
Психолошко советувалиште за студенти
Гостин предавач од одделение за биолошки испитувања и ДНК идентификација
МЕЃУНАРОДНА НАУЧНА КОНФЕРЕНЦИЈА „БЕЗБЕДНОСНИ, ПОЛИТИЧКИ И ПРАВНИ ПРЕДИЗВИЦИ НА СОВРЕМЕНИОТ СВЕТ“
РАБОТНА ПОСЕТА СО ПРЕТСТАВНИЦИ ОД ВОЕНА АКАДЕМИЈА, ВАРШАВА, ПОЛСКА
ДВОДНЕВЕН ИНТЕРНАЦИОНАЛЕН ХАКАТОН, ОРГАНИЗИРАН ОД НАСА
FUTURE AGAINST CORRUPTION AWARD 2018
Последни соопштенија
pp12345678910pp
НасловТипДатум
Ноемвриска испитна сесија - втор циклус Распоред на полагање
ПОВОЛНОСТИ ЗА СТУДИРАЊЕ НА ВТОР ЦИКЛУС СТУДИИ НА ФАКУЛТЕТОТ ЗА БЕЗБЕДНОСТ Известување
ДОПОЛНИТЕЛЕН КОНКУРС ЗА ЗАПИШУВАЊЕ СТУДЕНТИ НА ТРЕТ ЦИКЛУС СТУДИИ Известување
ДОПОЛНИТЕЛЕН КОНКУРС ЗА ЗАПИШУВАЊЕ СТУДЕНТИ НА ВТОР ЦИКЛУС СТУДИИ Резултат
НОЕМВРИСКА испитна сесија Резултат
РАСПОРЕД ЗА ПОЛАГАЊЕ НА КОЛОКВИУМИ Распоред на полагање
Настава на втор циклус студии Известување
О Д Л У К А За прием на кандидати на втор циклус студии Одлука
О Д Л У К А За запишување на кандидати на трет циклус студии – докторски студии Одлука
Се известуваат редовните и вонредните студенти кои имаа поднесено молба за реализирање на практична Известување
РАСПОРЕД НА ПРЕДАВАЊА ВО ЗИМСКИ СЕМЕСТАР ВО СТУДИСКАТА 2018/19 ГОДИНА Распоред на час
Конкурс за најдобар Истражувачки труд и Есеј Известување
О Д Л У К А За прием на кандидати на втор циклус студии Одлука
КОНЕЧНА ЛИСТА - ЧЕТВРТ УПИСЕН РОК Резултат
ПРЕЛИМИНАРНА ЛИСТА - ЧЕТВРТ УПИСЕН РОК Резултат