• Image Description for students1.jpg
  • Image Description for grupna-kadar.jpg
  • Image Description for konferencija2012.jpg
  • Image Description for lokacija.jpg
  • Image Description for IMG_2256.jpg
  • Image Description for studenti.jpg
Последни активности
pp12345678910pp
НасловДатум
Тркалезна маса под наслов ,,Заштита на шумите
Меморандум за соработка помеѓу Факултетот за безбедност и ИСППИ
Свечено затворање на „Летниот кампус 2018“, во организација на Воената Академија
ЛЕТНО ЛОГОРУВАЊЕ Лазарополе 2018
The GC SEE/ERMA CfA 2018-19 is open!
Државен натпревар за есеи (ДНЕ) на тема: “Дваесет години Западен Балкан – предизвици и можности”
Посета на Полициската станица за граничен надзор Охридско езеро
Последни соопштенија
pp12345678910pp
НасловТипДатум
Call for applications Известување
ПОКАНА ЗА СТУДЕНТИТЕ Известување
Известување Известување
КОНКУРС ЗА ЗАПИШУВАЊЕ СТУДЕНТИ ВО ПРВА ГОДИНА НА ПРВ ЦИКЛУС СТУДИИ НА ФАКУЛТЕТОТ ЗА БЕЗБЕДНОСТ Известување
ONLINE УПИСИ Известување
Конкурс за најдобар Истражувачки труд и Есеј Известување
СЕПТЕМВРИСКАТА испитна сесија Известување
КОНКУРС ЗА ЗАПИШУВАЊЕ СТУДЕНТИ НА ТРЕТ ЦИКЛУС – ДОКТОРСКИ СТУДИИ Известување
КОНКУРС ЗА ЗАПИШУВАЊЕ СТУДЕНТИ НА ВТОР ЦИКЛУС СТУДИИ Известување
ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ЛЕТНАТА ПРАКТИЧНА НАСТАВА 2017/2018 Известување
СООПШТЕНИЕ ЗА ИЗБОРНИ ПРЕДМЕТИ Известување
ФИНАЛНО ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ТЕРЕНСКАТА ОБУКА ПО ЛОГОРУВАЊЕ ВО ЛАЗАРАПОЛЕ Известување
ЈУНСКА испитна сесија Известување
Состанок со студентите за Логорување во Лазарополе Известување
ЗАДОЛЖИТЕЛНАТА ПРАКТИЧНАТА НАСТАВА за летен семестар во Министерството за внатрешни работи Известување