• Image Description for students1.jpg
  • Image Description for grupna-kadar.jpg
  • Image Description for konferencija2012.jpg
  • Image Description for lokacija.jpg
  • Image Description for IMG_2256.jpg
  • Image Description for studenti.jpg
Последни активности
pp12345678910pp
НасловДатум
Гостување на Амбасадорот на Руската Федерација, Н.Е. Олег Шчербак .
ПОВИК за објавување трудови во ХОРИЗОНТИ
Улогата на Дирекцијата за заштита и спасување во системот на заштита и спасување
Повик за пријавување на 7та студентска НАТО симулација
Одржано предавање од страна на г-ѓа Рејчел Коен во рамки на предметот Тероризам
Повик за меѓународна научна конференција
НАУЧНО ДЕБАТА: Политиката на неутралност не е алтернатива за Република Македонија
Последни соопштенија
pp12345678910pp
НасловТипДатум
ПРЕЛИМИНАРНИ СПИСОЦИ ЗА ЛЕТНА ПРАКТИЧНА РАБОТА ВО МВР ЗА СИТЕ СТУДИСКИ ПРОГРАМИ Известување
Саем за Високо образование во САД 2018 Известување
АПРИЛСКА испитна сесија Известување
ТЕРМИНИ ЗА ПОПРАВНИ КОЛОКВИУМИ Распоред на полагање
Се известуваат редовните и вонредните студенти кои имаа поднесено молба за реализирање на практична Резултат
Покана до студентите за отворен настан за јавноста „АРМ со Вас„ по повод 4 Април Денот на НАТО Известување
СПИСОК на студенти за реализирање на практична настава во Царинска управа Известување
РАСПОРЕД ЗА ПОЛАГАЊЕ НА КОЛОКВИУМ академска 2017/2018 Распоред на полагање
Презентација на Институтот за човекови права Известување
Академски стипендии за граѓанско општество 2018-2019 Известување
Известување за студентите кои не реализирале практична настава во предвидениот рок Известување
Учесници на Регионалната Зимска школа за безбедност 2018 од Република Македонија Известување
Денови на кариера на Факултетот за безбедност - 27.02.2018 Известување
Предавање на Амбасадорот на Обединето Кралство на Велика Британија, Н.Е. Чарлс Гарет Известување
Уплата на административна такса по електронски пат Известување