• Image Description for students1.jpg
  • Image Description for grupna-kadar.jpg
  • Image Description for konferencija2012.jpg
  • Image Description for lokacija.jpg
  • Image Description for IMG_2256.jpg
  • Image Description for studenti.jpg
Последни активности
pp12345678910pp
НасловДатум
Посета на Полициската станица за граничен надзор Охридско езеро
Средба со раководството на фондацијата “Конрад Аденауер” за ЕУ и Северна Америка
Успешно завршната еднодневна работилница “Како се пишува научен труд”
9-ТА МЕЃУНАРОДНАТА НАУЧНА КОНФЕРЕНЦИЈА - ОХРИД 2018
НАУЧНО СТРУЧНА КОНФЕРЕНЦИЈА ВО ДОМОТ НА АРМИЈАТА
20 ГОДИНИ ОД ВОСТАНОВУВАЊЕТО НА ИНСТИТУЦИЈАТА НАРОДЕН ПРАВОБРАНИТЕЛ
Присуство на одбележувањето на 43 години Факултет за безбедност Белград
Последни соопштенија
pp12345678910pp
НасловТипДатум
ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ЛЕТНАТА ПРАКТИЧНА НАСТАВА 2017/2018 Известување
СООПШТЕНИЕ ЗА ИЗБОРНИ ПРЕДМЕТИ Известување
ФИНАЛНО ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ТЕРЕНСКАТА ОБУКА ПО ЛОГОРУВАЊЕ ВО ЛАЗАРАПОЛЕ Известување
СЕПТЕМВРИСКАТА испитна сесија Известување
ЈУНСКА испитна сесија Известување
Состанок со студентите за Логорување во Лазарополе Известување
КОНКУРС ЗА ЗАПИШУВАЊЕ СТУДЕНТИ ВО ПРВА ГОДИНА НА ПРВ ЦИКЛУС СТУДИИ НА ФАКУЛТЕТОТ ЗА БЕЗБЕДНОСТ Известување
ЗАДОЛЖИТЕЛНАТА ПРАКТИЧНАТА НАСТАВА за летен семестар во Министерството за внатрешни работи Известување
ИЗВЕСТУВАЊЕ за летна теренска настава по Логорување - Лазарополе 2018 Известување
РАСПОРЕД ЗА ПОЛАГАЊЕ НА КОЛОКВИУМ академска 2017/2018 Распоред на полагање
ПРЕЗЕНТАЦИЈА НА ИЗБОРНИ ПРЕДМЕТИ Известување
Учесници на Регионалната Летната школа за безбедност 2018 од Република Македонија Известување
Предавање на тема Перење пари-нови закани за глобалната безбедност - проф. д-р Соња Циндори Известување
АПРИЛСКА испитна сесија Известување
Денови на кариера - 27.04.2018 година Известување