• Image Description for students1.jpg
  • Image Description for grupna-kadar.jpg
  • Image Description for konferencija2012.jpg
  • Image Description for lokacija.jpg
  • Image Description for IMG_2256.jpg
  • Image Description for studenti.jpg
Последни активности
pp12345678910pp
НасловДатум
Факултетот за безбедност домаќин на регионалната Школа за безбедност 2018
Посета на Црвениот крст на Република Македонија
Одржано предавање од страна на амбасадорката на Република Хрватска, г-ѓа Данијела Баришиќ
УКЛО ТРИВИУМ КОНКУРС Натпревар во ораторство
Клиничка настава од страна на д-р Тони Станковски
Scholarship Programme Konrad-Adenauer-Stiftung / Deadline for application 26.03.2018
ПОВИК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ ВО “Nato Youth Club” - Проект на Американско Катче и Факултетот за безбедност
Последни соопштенија
pp12345678910pp
НасловТипДатум
РАСПОРЕД ЗА ПОЛАГАЊЕ НА КОЛОКВИУМ академска 2017/2018 Распоред на полагање
Презентација на Институтот за човекови права Известување
Академски стипендии за граѓанско општество 2018-2019 Известување
Известување за студентите кои не реализирале практична настава во предвидениот рок Известување
Учесници на Регионалната Зимска школа за безбедност 2018 од Република Македонија Известување
Денови на кариера на Факултетот за безбедност - 27.02.2018 Известување
Предавање на Амбасадорот на Обединето Кралство на Велика Британија, Н.Е. Чарлс Гарет Известување
Уплата на административна такса по електронски пат Известување
Покана за научно-стручната дебата Известување
Интерен повик за избор на истакнат стручњак од практиката за изведување на клиничка настава Известување
ПОВИК ЗА УЧЕСТВО НА ЗИМСКА ШКОЛА ЗА БЕЗБЕДНОСТ 2018 година Известување
РАСПОРЕД НА ЧАСОВИ ВО ЛЕТЕН СЕМЕСТАР ВО УЧЕБНА 2017/18 година Распоред на час
Покана за предавање на Директорот на Дирекцијата за безбедност на класифицирани информации Известување
JАНУАРСКА испитна сесија Известување
УПИС НА ЛЕТЕН И ЗАВЕРКА НА ЗИМСКИ СЕМЕСТАР Известување