• Image Description for students1.jpg
  • Image Description for grupna-kadar.jpg
  • Image Description for konferencija2012.jpg
  • Image Description for lokacija.jpg
  • Image Description for IMG_2256.jpg
  • Image Description for studenti.jpg
Последни активности
pp12345678910pp
НасловДатум
СРЕДБА СО ВИЦЕПРЕМИЕРОТ И МИНИСТЕР ЗА ОДБРАНА ШЕКЕРИНСКА
СРЕДБА НА ДЕКАНОТ НА ФАКУЛТЕТОТ ЗА БЕЗБЕДНОСТ СО МИНИСТЕРОТ ЗА ВНАТРЕШНИ РАБОТИ
ФАКУЛТЕТОТ ЗА БЕЗБЕДНОСТ СЕ ЗАПОЗНА СО РАБОТАТА НА ЦЕНТРИТЕ НА УНИВЕРЗИТЕТОТ "ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ"
СРЕДБА НА ДЕКАНОТ НА ФАКУЛТЕТОТ ЗА БЕЗБЕДНОСТ И ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА КОМОРАТА НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА
KEYNOTE SPEAKERS IN THE CONFERENCE OHRID 2017
AGENDA INTERNATIONAL SCIENTIFIC CONFERENCE-Ohrid 2017
Реализирана посета на Соединетите Американски држави
Последни соопштенија
pp12345678910pp
НасловТипДатум
Конкурс за најдобар ИСТРАЖУВАЧКИ ТРУД, ЕСЕЈ Известување
Конкурсот со датумите и условите за пријавување и запишување студенти на УКЛО Известување
Summer School Valencia, 3-7 July 2017 Известување
Повик за учество на РЕАКТ 2017 - Камп за млади посветен на евро-атлантските интеграции Известување
ФИНАЛНО ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ТЕРЕНСКАТА ОБУКА ПО ЛОГОРУВАЊЕ ВО ЛАЗАРАПОЛЕ Известување
ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ДОПОЛНИТЕЛНАТА ПРАКТИЧНА НАСТАВА Известување
СПИСОК НА МЕНТОРИ НА ВТОР ЦИКЛУС СТУДИИ Известување
СПИСОК НА МЕНТОРИ НА ТРЕТ ЦИКЛУС СТУДИИ Известување
СЕПТЕМВРИСКАТА испитна сесија Известување
Распоред за ЈУНСКАТА испитна сесија Известување
ЗАДОЛЖИТЕЛНАТА ПРАКТИЧНАТА НАСТАВА за летен семестар во Министерството за внатрешни работи Известување
ГОСТИН НА УНИВЕРЗИТЕТКО РАДИО ПРОФ. Д-Р НИКОЛА ДУЈОВСКИ Известување
Tеренска настава по Логорување во Лазарополе Известување
ПРЕЗЕНТАЦИЈА ЗА КОНКУРСОТ ЗА ПИЛОТИ Известување
Летна теренска настава, Логорување Лазарополе 2017 Известување