• Image Description for students1.jpg
  • Image Description for grupna-kadar.jpg
  • Image Description for konferencija2012.jpg
  • Image Description for lokacija.jpg
  • Image Description for IMG_2256.jpg
  • Image Description for studenti.jpg
Последни активности
pp12345678910pp
НасловДатум
Средба на претседателот Ѓорѓе Иванов со делегација од Факултетот за безбедност
ИНТЕРВЈУ ЗА ФАКУЛТЕТИ.МК НА ПРОДЕКАНОТ ЗА НАУКА И РАЗВОЈ НА ФАКУЛТЕТОТ ЗА БЕЗБЕДНОСТ-СКОПЈЕ
ПРЕТСТАВУВАЊЕ НА ТВ 24 ВЕСТИ НА ФАКУЛТЕТОТ ЗА БЕЗБЕДНОСТ-СКОПЈЕ
ИНТЕРВЈУ ЗА МИА НА ПРОДЕКАНОТ ЗА НАУКА И РАЗВОЈ НА ФАКУЛТЕТОТ ЗА БЕЗБЕДНОСТ-СКОПЈЕ
СРЕДБА СО ПОМОШНИКОТ ГЕНЕРАЛЕН СЕКРЕТАР НА НАТО ЗА ЈАВНА ДИПЛОМАТИЈА
ИНТЕРВЈУ НА ДЕКАНОТ НА ФАКУЛТЕТОТ ЗА БЕЗБЕДНОСТ-СКОПЈЕ ЗА ФАКУЛТЕТИ.МК
МЕДИУМИТЕ ЗА ФАКУЛТЕТОТ ЗА БЕЗБЕДНОСТ-СКОПЈЕ
Последни соопштенија
pp12345678910pp
НасловТипДатум
ТЕРМИНИ ЗА ИСПИТИ - СЕПТЕМВРИСКИ ИСПИТЕН РОК Распоред на полагање
КОНКУРС ЗА ЗАПИШУВАЊЕ СТУДЕНТИ ВО ПРВА ГОДИНА НА ПРВ ЦИКЛУС (ДОДИПЛОМСКИ) СТУДИИ Известување
Соопштение за студентите Известување
МЕЃУНАРОДЕН НАУЧЕН СИМПОЗИУМ Известување
MA Bursaries – Reconciliation and Peacebuilding, University of Winchester Известување
Пријавување на испити - СЕПТЕМВРИСКАТА испитна сесија Известување
ПОТРЕБНИ ДОКУМЕНТИ ЗА УПИС НА ФАКУЛТЕТОТ ЗА БЕЗБЕДНОСТ - СКОПЈЕ Известување
Конкурс за најдобар ИСТРАЖУВАЧКИ ТРУД, ЕСЕЈ Известување
Конкурсот со датумите и условите за пријавување и запишување студенти на УКЛО Известување
Summer School Valencia, 3-7 July 2017 Известување
Повик за учество на РЕАКТ 2017 - Камп за млади посветен на евро-атлантските интеграции Известување
ФИНАЛНО ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ТЕРЕНСКАТА ОБУКА ПО ЛОГОРУВАЊЕ ВО ЛАЗАРАПОЛЕ Известување
ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ДОПОЛНИТЕЛНАТА ПРАКТИЧНА НАСТАВА Известување
СПИСОК НА МЕНТОРИ НА ВТОР ЦИКЛУС СТУДИИ Известување
СПИСОК НА МЕНТОРИ НА ТРЕТ ЦИКЛУС СТУДИИ Известување