• Image Description for students1.jpg
  • Image Description for grupna-kadar.jpg
  • Image Description for konferencija2012.jpg
  • Image Description for lokacija.jpg
  • Image Description for IMG_2256.jpg
  • Image Description for studenti.jpg
Последни активности
pp12345678910pp
НасловДатум
Покана за Научно-стручна дебата
Повик за учество на годишната конференција на Македонското политолошко друштво
Предавање од Амбасадорот на Република Франција во Република Македонија
Предавање на тема ,,Предочување заради препознавање,,
Средба со претставници од Здружението на дипломирани криминалисти
Националната агенцијата за европски образовни програми одржа презентација
ГОЛЕМА МЕЃУНАРОДНА КОНФЕРЕНЦИЈА ,,Приватната и јавна безбедност -соработка и партнерство“
Последни соопштенија
pp12345678910pp
НасловТипДатум
Известување за редовни и вонредни студенти од прва година во врска со задолжителна практична настава Известување
Информација за Грацовата интернационалната летна школа во Сегау 2018 Известување
ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА РЕАЛИЗИРАЊЕ НА ПРАКТИЧНАТА РАБОТА Известување
СООПШТЕНИЕ ЗА СТУДЕНТИТЕ ОД ПРВА ГОДИНА Известување
Конкурс за доделување стипендии на редовни студенти Известување
НОЕМВРИСКА испитна сесија Известување
Дополнителен Конкурс за запишување на втор циклус студии - четврт уписен рок Известување
Дополнителен Конкурс за запишување студенти на трет циклус студии - трет уписен рок Известување
РАСПОРЕД ЗА ПОЛАГАЊЕ НА КОЛОКВИУМИ Распоред на полагање
Предавање на Францускиот амбасадор во Р.Македонија Резултат
Се известуваат редовните и вонредните студенти кои имаа поднесено молба за реализирање на практична Известување
Предавањеод страна на Националната агенцијата за европски образовни програми и мобилност Известување
Планинарска тура до планинарскиот дом Китка Известување
Надворешна евалуација на Универзитетот Известување
РАСПОРЕД НА ЧАСОВИ ЗА ЗИМСКИ СЕМЕСТАР Распоред на час