• Image Description for students1.jpg
  • Image Description for grupna-kadar.jpg
  • Image Description for konferencija2012.jpg
  • Image Description for lokacija.jpg
  • Image Description for IMG_2256.jpg
  • Image Description for studenti.jpg
Последни активности
pp12345678910pp
НасловДатум
Средба на претседателот Ѓорѓе Иванов со делегација од Факултетот за безбедност
ИНТЕРВЈУ ЗА ФАКУЛТЕТИ.МК НА ПРОДЕКАНОТ ЗА НАУКА И РАЗВОЈ НА ФАКУЛТЕТОТ ЗА БЕЗБЕДНОСТ-СКОПЈЕ
ПРЕТСТАВУВАЊЕ НА ТВ 24 ВЕСТИ НА ФАКУЛТЕТОТ ЗА БЕЗБЕДНОСТ-СКОПЈЕ
ИНТЕРВЈУ ЗА МИА НА ПРОДЕКАНОТ ЗА НАУКА И РАЗВОЈ НА ФАКУЛТЕТОТ ЗА БЕЗБЕДНОСТ-СКОПЈЕ
СРЕДБА СО ПОМОШНИКОТ ГЕНЕРАЛЕН СЕКРЕТАР НА НАТО ЗА ЈАВНА ДИПЛОМАТИЈА
ИНТЕРВЈУ НА ДЕКАНОТ НА ФАКУЛТЕТОТ ЗА БЕЗБЕДНОСТ-СКОПЈЕ ЗА ФАКУЛТЕТИ.МК
МЕДИУМИТЕ ЗА ФАКУЛТЕТОТ ЗА БЕЗБЕДНОСТ-СКОПЈЕ
Последни соопштенија
pp12345678910pp
НасловТипДатум
ПРЕЛИМИНАРНА РАНГ ЛИСТА НА ПРИЈАВЕНИ КАНДИДАТИ ОД ПРВ УПИСЕН РОК Резултат
ТЕРМИНИ ЗА ИСПИТИ - СЕПТЕМВРИСКИ ИСПИТЕН РОК Распоред на полагање
КОНКУРС ЗА ЗАПИШУВАЊЕ СТУДЕНТИ ВО ПРВА ГОДИНА НА ПРВ ЦИКЛУС (ДОДИПЛОМСКИ) СТУДИИ Известување
Соопштение за студентите Известување
МЕЃУНАРОДЕН НАУЧЕН СИМПОЗИУМ Известување
MA Bursaries – Reconciliation and Peacebuilding, University of Winchester Известување
Пријавување на испити - СЕПТЕМВРИСКАТА испитна сесија Известување
ПОТРЕБНИ ДОКУМЕНТИ ЗА УПИС НА ФАКУЛТЕТОТ ЗА БЕЗБЕДНОСТ - СКОПЈЕ Известување
Конкурс за најдобар ИСТРАЖУВАЧКИ ТРУД, ЕСЕЈ Известување
Конкурсот со датумите и условите за пријавување и запишување студенти на УКЛО Известување
Summer School Valencia, 3-7 July 2017 Известување
Повик за учество на РЕАКТ 2017 - Камп за млади посветен на евро-атлантските интеграции Известување
ФИНАЛНО ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ТЕРЕНСКАТА ОБУКА ПО ЛОГОРУВАЊЕ ВО ЛАЗАРАПОЛЕ Известување
ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ДОПОЛНИТЕЛНАТА ПРАКТИЧНА НАСТАВА Известување
СПИСОК НА МЕНТОРИ НА ВТОР ЦИКЛУС СТУДИИ Известување