• Image Description for students1.jpg
  • Image Description for grupna-kadar.jpg
  • Image Description for konferencija2012.jpg
  • Image Description for lokacija.jpg
  • Image Description for IMG_2256.jpg
  • Image Description for studenti.jpg
Последни активности
pp12345678910pp
НасловДатум
Посета на Државниот инспекторат за животна средина
Посета на Амбасадорот на САД во РМ Н.Е.Џес Бејли
Сценарија по Еколошка криминалистика/Еколошки криминал
Благодарница за придонесот за развојот на ВДС, проф. д-р Оливер Бачановиќ
Training Course: Eastern Project Lab
Покана за Научно-стручна дебата
Повик за учество на годишната конференција на Македонското политолошко друштво
Последни соопштенија
pp12345678910pp
НасловТипДатум
JАНУАРСКА испитна сесија Известување
РАСПОРЕД ЗА ПОЛАГАЊЕ НА КОЛОКВИУМИ Распоред на полагање
НОЕМВРИСКА испитна сесија Известување
Предавање на Амбасадорот на САД во РМ Н.Е. Џес Бејли Известување
ИНФОРМАЦИЈА И РАСПОРЕД ЗА НАСТАВА НА ВТОР ЦИКЛУС Резултат
ПРЕЛИМИНАРНИ СПИСОЦИ ЗА ЗИМСКА ПРАКТИЧНА РАБОТА ВО МВР ЗА СИТЕ СТУДИСКИ ПРОГРАМИ Известување
ОДЛУКА за запишување на трет циклус студии Известување
Известување за редовни и вонредни студенти од прва година во врска со задолжителна практична настава Известување
Информација за Грацовата интернационалната летна школа во Сегау 2018 Известување
ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА РЕАЛИЗИРАЊЕ НА ПРАКТИЧНАТА РАБОТА Известување
СООПШТЕНИЕ ЗА СТУДЕНТИТЕ ОД ПРВА ГОДИНА Известување
Конкурс за доделување стипендии на редовни студенти Известување
Дополнителен Конкурс за запишување на втор циклус студии - четврт уписен рок Известување
Дополнителен Конкурс за запишување студенти на трет циклус студии - трет уписен рок Известување
Предавање на Францускиот амбасадор во Р.Македонија Резултат