• Image Description for students1.jpg
  • Image Description for grupna-kadar.jpg
  • Image Description for konferencija2012.jpg
  • Image Description for lokacija.jpg
  • Image Description for IMG_2256.jpg
  • Image Description for studenti.jpg
Последни активности
pp12345678910pp
НасловДатум
Средба со Градоначалникот на општина Гази Баба г-дин Борис Георгиевски
Вежби со студентите по предметот Методика на истражување на пожари и експлозии
Посета на Секторот за сузбивање со организиран и сериозен криминал
Маѓународна конференција „40 години високо образование од областа на безбедноста“
ПОТПИШАН МЕМОРАНДУМ ЗА СОРАБОТКА СО УНИВЕРЗИТЕТОТ ДОЛНА ГОРИЦА ОД ЦРНА ГОРА
Предавање за состојбата со човековите права - Вилем Ваутер Пломп, амбасадор на Кралството Холандија
Покана за Предавање 15.12.2017 година Петок во 10.30 часот
Последни соопштенија
pp12345678910pp
НасловТипДатум
РАСПОРЕД НА ЧАСОВИ ВО ЛЕТЕН СЕМЕСТАР ВО УЧЕБНА 2017/18 ГОДИНА Распоред на час
JАНУАРСКА испитна сесија Известување
Лекарски преглед за студентите од прва година Известување
РАСПОРЕД ЗА ПОЛАГАЊЕ НА КОЛОКВИУМИ Распоред на полагање
ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ЗАДОЛЖИТЕЛНА ПРАКТИЧНА НАСТАВА ЗА ЗИМСКИ СЕМЕСТАР Известување
НОЕМВРИСКА испитна сесија Известување
Предавање на Амбасадорот на САД во РМ Н.Е. Џес Бејли Известување
ИНФОРМАЦИЈА И РАСПОРЕД ЗА НАСТАВА НА ВТОР ЦИКЛУС Резултат
ПРЕЛИМИНАРНИ СПИСОЦИ ЗА ЗИМСКА ПРАКТИЧНА РАБОТА ВО МВР ЗА СИТЕ СТУДИСКИ ПРОГРАМИ Известување
ОДЛУКА за запишување на трет циклус студии Известување
Известување за редовни и вонредни студенти од прва година во врска со задолжителна практична настава Известување
Информација за Грацовата интернационалната летна школа во Сегау 2018 Известување
ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА РЕАЛИЗИРАЊЕ НА ПРАКТИЧНАТА РАБОТА Известување
СООПШТЕНИЕ ЗА СТУДЕНТИТЕ ОД ПРВА ГОДИНА Известување
Конкурс за доделување стипендии на редовни студенти Известување