• Image Description for students1.jpg
  • Image Description for grupna-kadar.jpg
  • Image Description for konferencija2012.jpg
  • Image Description for lokacija.jpg
  • Image Description for IMG_2256.jpg
  • Image Description for studenti.jpg
Последни активности
pp12345678910pp
НасловДатум
Предавања во рамките на предметот Еколошка криминалистика
Разузнавачко безбедносните системи и предизвиците на современото разузнавање
ФАКУЛТЕТОТ ЗА БЕЗБЕДНОСТ И БОГОСЛОВСКИОТ ФАКУЛТЕТ ЗАЕДНИЧКИ ДО ПОГОЛЕМА БЕЗБЕДНОСТ
ВТОРА РЕГИОНАЛНА ШКОЛА ЗА БЕЗБЕДНОСТ 2017
ТИНК ТЕНК АНАЛИТИКА И ФАКУЛТЕТОТ ЗА БЕЗБЕДНОСТ ВОСПОСТАВИЈА СОРАБОТКА
ЗАПОЧНА ОБУКАТА ЗА ОБРАБОТКА НА ПОДАТОЦИТЕ ВО СОФТВЕРСКИТЕ РЕШЕНИЈА PSPP И SPSS
Средба со Амбасадорот на Република Франција
Последни соопштенија
pp12345678910pp
НасловТипДатум
РАСПОРЕД ЗА ПОЛАГАЊЕ НА КОЛОКВИУМИ Распоред на полагање
Предавањеод страна на Националната агенцијата за европски образовни програми и мобилност Известување
Планинарска тура до планинарскиот дом Китка Известување
Надворешна евалуација на Универзитетот Известување
РАСПОРЕД НА ЧАСОВИ ЗА ЗИМСКИ СЕМЕСТАР Распоред на час
КОНЕЧНА РАНГ ЛИСТА ОД ЧЕТВРТИ УПИСЕН РОК Резултат
Известување за студентите кои не реализирале практична настава во предвидениот рок Известување
ПОКАНА ЗА ПРЕДАВАЊЕ НА ДИРЕКТОРОТ НА АГЕНЦИЈАТА ЗА РАЗУЗНАВАЊЕ - 03.10.2017 во 10.00 часот Известување
ПРЕЛИМИНАРНА РАНГ ЛИСТА ОД ЧЕТВРТ УПИСЕН РОК Резултат
ДОПОЛНИТЕЛЕН КОНКУРС ЗА ЧЕТВРТ УПИСЕН РОК Известување
Повик за аплицирање за стипендии за МАСТЕР студии на Фондацијата „Конрад Аденауер“ Известување
КОНЕЧНА РАНГ ЛИСТА ОД ТРЕТ УПИСЕН РОК Резултат
ПОТРЕБНИ ДОКУЕМЕНТИ за ЗАПИШУВАЊЕ Известување
ПОКАНА ДО СТУДЕНТИТЕ ЗА ПРВ АКАДЕМСКИ ЧАС НА 18.09.2017 ВО 11.30 ЧАСОТ Известување
ПРЕЛИМИНАРНА РАНГ ЛИСТА ОД ТРЕТ УПИСЕН РОК Резултат