• Image Description for students1.jpg
  • Image Description for grupna-kadar.jpg
  • Image Description for konferencija2012.jpg
  • Image Description for lokacija.jpg
  • Image Description for IMG_2256.jpg
  • Image Description for studenti.jpg
Последни активности
pp12345678910pp
НасловДатум
TRANSATLANTIC SUMMER PROGRAMME IN US/EU COMPARATIVE LAW
ПРЕДАВАЊЕ на Амбасадорот на Обединетото Кралство Н.Е. Чарлс Едмунд Гарет
Демократски стандарди и практики во следењето на комуникациите и функционален безбедносен систем
Покана за научно-стручната дебата
ПОТПИШАН ДОГОВОР ЗА СОРАБОТКА СО ДИРЕКЦИЈАТА ЗА БЕЗБЕДНОСТ НА КЛАСИФИЦИРАНИ ИНФОРМАЦИИ
Факултетот за безбедност и Косовската академија за јавна безбедност договорија заеднички активности
Fulbright Student Competition for the 2019-2020
Последни соопштенија
pp12345678910pp
НасловТипДатум
РАСПОРЕД ЗА ПОЛАГАЊЕ НА КОЛОКВИУМ академска 2017/2018 Распоред на полагање
Предавање на Амбасадорот на Обединето Кралство на Велика Британија, Н.Е. Чарлс Гарет Известување
Уплата на административна такса по електронски пат Известување
Покана за научно-стручната дебата Известување
Интерен повик за избор на истакнат стручњак од практиката за изведување на клиничка настава Известување
ПОВИК ЗА УЧЕСТВО НА ЗИМСКА ШКОЛА ЗА БЕЗБЕДНОСТ 2018 година Известување
РАСПОРЕД НА ЧАСОВИ ВО ЛЕТЕН СЕМЕСТАР ВО УЧЕБНА 2017/18 година Распоред на час
Покана за предавање на Директорот на Дирекцијата за безбедност на класифицирани информации Известување
JАНУАРСКА испитна сесија Известување
УПИС НА ЛЕТЕН И ЗАВЕРКА НА ЗИМСКИ СЕМЕСТАР Известување
ПРОМОЦИЈА НА ДИПЛОМИРАНИ СТУДЕНТИ Известување
Предлози и идеи за развојот на Факултетот Известување
ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ФОТОГРАФИРАЊЕ НА АПСОЛВЕНТИТЕ генерација 2014/15 Известување
Лекарски преглед за студентите од прва година Известување
РАСПОРЕД ЗА ПОЛАГАЊЕ НА КОЛОКВИУМИ Распоред на полагање