• Image Description for students1.jpg
  • Image Description for grupna-kadar.jpg
  • Image Description for konferencija2012.jpg
  • Image Description for lokacija.jpg
  • Image Description for IMG_2256.jpg
  • Image Description for studenti.jpg
Последни активности
pp12345678910pp
НасловДатум
СВЕЧЕНОСТ ПО ПОВОД ПРВИОТ АКАДЕМСКИ ЧАС И ПОЧЕТОК НА ОДБЕЛЕЖУВАЊЕТО 40 ГОДИНИ
СТУДЕНТИТЕ ГО ПРОСЛАВИЈА 8 МИ СЕПТЕМВРИ
РЕАКТ 2017 посветен на евроатлантските интеграции, безбедноста и одбраната
INTERNATIONAL SCIENTIFIC AND PROFESSIONAL CONFERENCE
Средба на претседателот Ѓорѓе Иванов со делегација од Факултетот за безбедност
ИНТЕРВЈУ ЗА ФАКУЛТЕТИ.МК НА ПРОДЕКАНОТ ЗА НАУКА И РАЗВОЈ НА ФАКУЛТЕТОТ ЗА БЕЗБЕДНОСТ-СКОПЈЕ
ПРЕТСТАВУВАЊЕ НА ТВ 24 ВЕСТИ НА ФАКУЛТЕТОТ ЗА БЕЗБЕДНОСТ-СКОПЈЕ
Последни соопштенија
pp12345678910pp
НасловТипДатум
РАСПОРЕД НА ЧАСОВИ ЗА ЗИМСКИ СЕМЕСТАР Распоред на час
ДОПОЛНИТЕЛЕН КОНКУРС ЗА ЧЕТВРТ УПИСЕН РОК Известување
Повик за аплицирање за стипендии за МАСТЕР студии на Фондацијата „Конрад Аденауер“ Известување
КОНЕЧНА РАНГ ЛИСТА ОД ТРЕТ УПИСЕН РОК Резултат
ПОТРЕБНИ ДОКУЕМЕНТИ за ЗАПИШУВАЊЕ Известување
ПОКАНА ДО СТУДЕНТИТЕ ЗА ПРВ АКАДЕМСКИ ЧАС НА 18.09.2017 ВО 11.30 ЧАСОТ Известување
ПРЕЛИМИНАРНА РАНГ ЛИСТА ОД ТРЕТ УПИСЕН РОК Резултат
ТЕРМИНИ ЗА ИСПИТИ - СЕПТЕМВРИСКИ ИСПИТЕН РОК Распоред на полагање
ДОПОЛНИТЕЛЕН КOНКУРС ЗА ТРЕТ УПИСЕН РОК Резултат
ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПАКЕТ КНИГИ ЗА СТУДЕНТИТЕ ОД ПРВА ГОДИНА Известување
ИЗВЕСТУВАЊЕ за упис на зимски семестар Известување
КОНКУРС ЗА СПЕЦИЈАЛИСТИЧКИ СТУДИИ ПО БЕЗБЕДНОСТ Известување
КОНКУРС ЗА ЗАПИШУВАЊЕ СТУДЕНТИ НА ТРЕТ ЦИКЛУС – ДОКТОРСКИ СТУДИИ Известување
КОНКУР С ЗА ЗАПИШУВАЊЕ СТУДЕНТИ НА ВТОР ЦИКЛУС СТУДИИ Известување
КОНЕЧНА РАНГ ЛИСТА ОД ВТОРИОТ УПИСЕН РОК Резултат