• Image Description for students1.jpg
  • Image Description for grupna-kadar.jpg
  • Image Description for konferencija2012.jpg
  • Image Description for lokacija.jpg
  • Image Description for IMG_2256.jpg
  • Image Description for studenti.jpg
Последни активности
pp12345678910pp
НасловДатум
Scholarship Programme Konrad-Adenauer-Stiftung / Deadline for application 26.03.2018
ПОВИК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ ВО “Nato Youth Club” - Проект на Американско Катче и Факултетот за безбедност
СРЕДБА СО ЈУЛИЈАНА ПЕДУТО
Состанок со раководителот на Американското катче во Скопје
Меморандум за соработка меѓу Министерство за обрана и Факултетот за безбедност
Еднодневна обука со наслов „Напредни функции на MS Office
TRANSATLANTIC SUMMER PROGRAMME IN US/EU COMPARATIVE LAW
Последни соопштенија
pp12345678910pp
НасловТипДатум
Презентација на Институтот за човекови права Известување
Академски стипендии за граѓанско општество 2018-2019 Известување
Известување за студентите кои не реализирале практична настава во предвидениот рок Известување
РАСПОРЕД ЗА ПОЛАГАЊЕ НА КОЛОКВИУМ академска 2017/2018 Распоред на полагање
Учесници на Регионалната Зимска школа за безбедност 2018 од Република Македонија Известување
Денови на кариера на Факултетот за безбедност - 27.02.2018 Известување
Предавање на Амбасадорот на Обединето Кралство на Велика Британија, Н.Е. Чарлс Гарет Известување
Уплата на административна такса по електронски пат Известување
Покана за научно-стручната дебата Известување
Интерен повик за избор на истакнат стручњак од практиката за изведување на клиничка настава Известување
ПОВИК ЗА УЧЕСТВО НА ЗИМСКА ШКОЛА ЗА БЕЗБЕДНОСТ 2018 година Известување
РАСПОРЕД НА ЧАСОВИ ВО ЛЕТЕН СЕМЕСТАР ВО УЧЕБНА 2017/18 година Распоред на час
Покана за предавање на Директорот на Дирекцијата за безбедност на класифицирани информации Известување
JАНУАРСКА испитна сесија Известување
УПИС НА ЛЕТЕН И ЗАВЕРКА НА ЗИМСКИ СЕМЕСТАР Известување