• Image Description for students1.jpg
  • Image Description for grupna-kadar.jpg
  • Image Description for konferencija2012.jpg
  • Image Description for lokacija.jpg
  • Image Description for IMG_2256.jpg
  • Image Description for studenti.jpg
Последни активности
pp12345678910pp
НасловДатум
Меморандум за соработка помеѓу Факултетот за безбедност и ИСППИ
Свечено затворање на „Летниот кампус 2018“, во организација на Воената Академија
ЛЕТНО ЛОГОРУВАЊЕ Лазарополе 2018
The GC SEE/ERMA CfA 2018-19 is open!
Државен натпревар за есеи (ДНЕ) на тема: “Дваесет години Западен Балкан – предизвици и можности”
Посета на Полициската станица за граничен надзор Охридско езеро
Средба со раководството на фондацијата “Конрад Аденауер” за ЕУ и Северна Америка
Последни соопштенија
pp12345678910pp
НасловТипДатум
Конкурс за најдобар Истражувачки труд и Есеј Известување
СЕПТЕМВРИСКАТА испитна сесија Известување
КОНКУРС ЗА ЗАПИШУВАЊЕ СТУДЕНТИ ВО ПРВА ГОДИНА НА ПРВ ЦИКЛУС СТУДИИ НА ФАКУЛТЕТОТ ЗА БЕЗБЕДНОСТ Известување
КОНКУРС ЗА ЗАПИШУВАЊЕ СТУДЕНТИ НА ТРЕТ ЦИКЛУС – ДОКТОРСКИ СТУДИИ Известување
КОНКУРС ЗА ЗАПИШУВАЊЕ СТУДЕНТИ НА ВТОР ЦИКЛУС СТУДИИ Известување
ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ЛЕТНАТА ПРАКТИЧНА НАСТАВА 2017/2018 Известување
СООПШТЕНИЕ ЗА ИЗБОРНИ ПРЕДМЕТИ Известување
ФИНАЛНО ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ТЕРЕНСКАТА ОБУКА ПО ЛОГОРУВАЊЕ ВО ЛАЗАРАПОЛЕ Известување
ЈУНСКА испитна сесија Известување
Состанок со студентите за Логорување во Лазарополе Известување
ЗАДОЛЖИТЕЛНАТА ПРАКТИЧНАТА НАСТАВА за летен семестар во Министерството за внатрешни работи Известување
ИЗВЕСТУВАЊЕ за летна теренска настава по Логорување - Лазарополе 2018 Известување
РАСПОРЕД ЗА ПОЛАГАЊЕ НА КОЛОКВИУМ академска 2017/2018 Распоред на полагање
ПРЕЗЕНТАЦИЈА НА ИЗБОРНИ ПРЕДМЕТИ Известување
Учесници на Регионалната Летната школа за безбедност 2018 од Република Македонија Известување