• Image Description for students1.jpg
  • Image Description for grupna-kadar.jpg
  • Image Description for konferencija2012.jpg
  • Image Description for lokacija.jpg
  • Image Description for IMG_2256.jpg
  • Image Description for studenti.jpg
Последни активности
pp12345678910pp
НасловДатум
Вежби со студентите од Факултетот за безбедност на Воена академија
Отварање на Библиотеката Јордан Спасески
ПОВИК ЗА СТУДЕНТСКА СТРУЧНА КОНФЕРЕНЦИЈА
Програмата за професионално и стручно усовршување за разузнавање и анализа
Придобивките за Република Македонија од евроатланските интеграции
Отворање на работните простории на Инфо Центарот за европски интеграции
Работна посета на Филозофскиот факултет во Плзен, Република Чешка
Последни соопштенија
pp12345678910pp
НасловТипДатум
ФЕВРУАРСКА испитна сесија Известување
РАСПОРЕД ЗА ПОЛАГАЊЕ НА КОЛОКВИУМИ Распоред на полагање
Промоција на дипломирани и магистрирани студенти на Факултетот за безбедност Известување
ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ЗАДОЛЖИТЕЛНА ПРАКТИЧНА НАСТАВА ЗА ЗИМСКИ СЕМЕСТАР Известување
Е+ СООПШТЕНИЕ ЗА СТУДЕНТИ Известување
Лекарски прегледи за студентите од прва година Известување
ПРЕЛИМИНАРНИ СПИСОЦИ ЗА ЗИМСКА ПРАКТИЧНА РАБОТА ВО МВР ЗА СИТЕ СТУДИСКИ ПРОГРАМИ Резултат
Соопштение за прва година Известување
Презентација зa користење на ISIC (International Students Identification Card) Известување
Ноемвриска испитна сесија - втор циклус Распоред на полагање
Распоред за поправни колоквиуми Распоред на полагање
О Д Л У К А За прием на кандидати на втор циклус студии - ЧЕТВРТ уписен рок Одлука
Дебатен клуб за студенти во Американското Катче Резултат
НОЕМВРИСКА испитна сесија Резултат
Презентација на изборни предмети - втор циклус студии Известување