СТУДЕНТСКА СТРУЧНА КОНФЕРЕНЦИЈА
„Евро-атланската перспектива на Република Македонија – демократија, владеење на правото, слободи, безбедност и стандарди во Европската Унија“

Регистрација

Пријавување - 20.02.2019

Пријавувањето студентите можат да го направат на следната адреса:

ФОРМУЛАР за пријавување ФОРМУЛАР