Галерии
pp12345678910pp
НасловДатум
Работна посета со претставници од Воена академија
Прв академски час 2018
Меморандум за соработка 20.09.2018
Индекс на безбедност
Промоција на истражување и монографијата „Полицијата и јавноста“
РЕГИОНАЛНА ШКОЛА ЗА МЛАДИ ЛИДЕРИ ВО ХРВАТСКА
тркалезна маса под наслов ,,Заштита на шумите
Потпишан договор со ИСППИ
Свечено затворање на „Летниот кампус 2018“, во организација на Воената Академија
Логорување 2018
  • Image Description for 320f90b0-19fa-44ad-a459-c73d4fbde75a.jpg
  • Image Description for 3bc4bbe6-4e3a-4aab-9e62-1ad8fc48e3ee.jpg
  • Image Description for 4c685884-7c8f-4bad-932c-0f20e3a66e2f.jpg
  • Image Description for c1854031-7e60-4a95-abcf-ac34903d5ba2.jpg
  • Image Description for c6f89b18-4b94-4614-8db2-0c64d101cf14.jpg
  • Image Description for 2dec5b83-a7f0-414f-95c0-0ea64ad20d5c.jpg
  • Image Description for 370e093f-97b7-4c50-9b7d-28af8761dfaf.jpg
  • Image Description for 7c5a0795-60c7-46ae-9671-58b2029811f9.jpg