Галерии
pp12345678910pp
НасловДатум
предавање на Амбасадорот на Обединетото Кралство на Велика Британија
Дебата
ДОГОВОР ЗА СОРАБОТКА МЕЃУ ДБКИ и ФБ
Косовската академија за јавна безбедност
средба со Градоначалникот на општина Гази Баба
Методика на истражување на пожари и експлозии 2017
Методика на истражување на организираниот криминал
40 години високо образование од областа на безбедноста (науки, модели и практики)
МЕМОРАНДУМ ЗА СОРАБОТКА СО УНИВЕРЗИТЕТОТ ДОЛНА ГОРИЦА ОД ЦРНА ГОРА
предавање за состојбата со човековите права во светот
 • Image Description for 3c6e27ab-310a-47cc-ae65-4d7010d2f6bd.JPG
 • Image Description for aab6fb22-130e-4864-8dd3-9cb28d29ee9b.jpg
 • Image Description for e39d926c-2e85-406f-bdf5-2133e4c3da6f.JPG
 • Image Description for 4eddc556-37a4-4aa4-ad5a-b1d7d6677c91.JPG
 • Image Description for 8c84cf59-342e-48f8-8c43-d5b6ef159e05.JPG
 • Image Description for f70d6220-f3f8-4c61-9ddb-5d4a63fc08b1.jpg
 • Image Description for bfe0d645-9dfe-4760-8233-fe3355e48785.jpg
 • Image Description for ed15800b-6cce-4552-858e-4a4ec21d84b1.JPG
 • Image Description for b1bbece1-ef41-47f6-9387-3fd90d859c31.JPG
 • Image Description for 5d2ab2c1-5923-4b07-8ef6-fe1460a6f862.JPG
 • Image Description for 1d5aa05e-dabf-4e0b-a7fa-f733f1cbf364.JPG
 • Image Description for 46a38432-4320-49b2-a1a6-6f6a5a8a19e0.JPG
 • Image Description for c084e85e-daeb-4980-9bcd-12c47477c1b2.JPG
 • Image Description for f9380fb9-26d4-4fe7-b78a-9371b400c0bc.JPG
 • Image Description for 75badc41-b1fc-4424-b0bb-0ba73d50f7d1.jpg
 • Image Description for 9742f41c-8ad3-45f9-bfc3-42469e4f27d8.JPG