Галерии
pp12345678910pp
НасловДатум
ДОГОВОР ЗА СОРАБОТКА МЕЃУ ДБКИ и ФБ
Косовската академија за јавна безбедност
средба со Градоначалникот на општина Гази Баба
Методика на истражување на пожари и експлозии 2017
Методика на истражување на организираниот криминал
40 години високо образование од областа на безбедноста (науки, модели и практики)
МЕМОРАНДУМ ЗА СОРАБОТКА СО УНИВЕРЗИТЕТОТ ДОЛНА ГОРИЦА ОД ЦРНА ГОРА
предавање за состојбата со човековите права во светот
посета на Државниот инспекторат за животна средина
Еколошка криминалистика/Еколошки криминал
 • Image Description for 67421336-f4e8-4946-a347-15afa499f83c.JPG
 • Image Description for 795299cd-fc84-404f-8d55-616631a1cb5d.JPG
 • Image Description for 34ad5f06-7ded-4368-bc0c-59bb95c1f9a1.JPG
 • Image Description for adcede50-34a0-463f-bd1d-e151f89e5acd.JPG
 • Image Description for b03d3abd-4413-4dd4-9a2d-50097a9c265c.JPG
 • Image Description for cdbfb186-5e0a-4c12-9ef2-a70f14795326.JPG
 • Image Description for e1ce33b7-c7a5-4cc0-bf15-61d279562937.JPG
 • Image Description for d0293d23-525d-4553-8be9-9033c22edfab.JPG
 • Image Description for ec2ae428-461e-4849-81ab-46b254c7613d.JPG
 • Image Description for 3f604751-ab7a-4f4d-9738-cb2550c43713.JPG
 • Image Description for c62d1185-158a-4e77-a120-9cb1fa7e1d8b.JPG
 • Image Description for 91afa90e-d14c-47e7-ac56-a12c9e519333.JPG
 • Image Description for 0e20618e-9ece-4b71-8dc9-4504002c3147.JPG