Галерии
pp12345678910pp
НасловДатум
Планинска тура до Водно
Praznik
Улогата на Дирекцијата за заштита и спасување во системот на заштита и спасување
Одржано предавање од страна на г-ѓа Рејчел Коен
Научна тркалезна маса
Институтот за човекови права
Посета на Regional Environmental Center во Скопје
посета на Црвениот крст на Република Македонија
Амбасадор на Република Хрватска, г-ѓа Даниела Баришиќ
Регионалната Школа за безбедност 2018
  • Image Description for 27950e8c-b100-45c3-bdd1-c0b7fa24c8be.jpg
  • Image Description for 32e5222e-432a-4a31-9229-977743414064.jpg
  • Image Description for bf21441a-9f6a-4135-bc58-f35aa7f97b8d.jpg
  • Image Description for e22891cd-93ec-4096-b615-433d5e1374ed.jpg
  • Image Description for a9e45681-149e-4d84-9951-cc37c26a89c8.jpg