Галерии
pp12345678910pp
НасловДатум
предавање за состојбата со човековите права во светот
посета на Државниот инспекторат за животна средина
Еколошка криминалистика/Еколошки криминал
предавањето на Амбасадорот на САД во РМ Џес Бејли
ОБЕЛЕЖУВАЊЕ НА ЈУБИЛЕЈОТ- 20 ГОДИНИ НА ВИКТИМОЛОШКОТО ДРУШТВО НА СРБИЈА
Информација за Грацовата интернационалната летна школа во Сегау 2018
Дипломатскиот форум
Предочување заради препознавање
Здружението на дипломирани криминалисти
Еразмус Плус и ЕуроПас
 • Image Description for 34ca7fcb-2200-45bc-ab6b-af9ddb42f62d.JPG
 • Image Description for 588cf5c5-156a-46c6-b847-3f780fffc3dc.JPG
 • Image Description for 48d6733e-582d-49b5-8261-524d39cbadee.JPG
 • Image Description for 2f345f36-7ecf-4b08-9dc5-acef532c71c3.JPG
 • Image Description for 6dc4d396-98f1-4070-80a8-a8f0611c181a.JPG
 • Image Description for eb01d83c-2180-4653-bc01-dcbb20c367c1.JPG
 • Image Description for 920b881f-ffb4-422d-8247-9c206733ae4d.JPG
 • Image Description for c53fd744-3a35-4542-a1ef-9cea4b5e2063.JPG
 • Image Description for d0966e16-c335-4732-a3d6-527e66fb43b3.JPG
 • Image Description for ce028809-404f-44a1-8f24-5fcf1f99d4aa.JPG
 • Image Description for 0cf9336b-f7ed-4f51-aab0-ff6a9990b317.JPG
 • Image Description for ff7d06e9-97a7-4058-8bd1-2e0ae1aeaab8.JPG
 • Image Description for 3e9a99bb-248e-4599-8a13-16eaa842fe88.JPG
 • Image Description for 009d5fbf-6f66-4e57-bd6b-472542b3626c.JPG
 • Image Description for 901c631a-8b58-41eb-9032-8bb6d5fde23b.JPG
 • Image Description for 22392ea7-39b0-49d5-a249-f2e9517f3d19.JPG